MACHO

På mandag ble jeg med mamma’n min på jobb. Koselig. Det var bare en liten tur, men jeg tror vi fikk gjort det vi skulle. På vei hjem gikk vi en runde rundt i byen og, bare for å øve oss. Det er så spennende å gå i byen altså. Jeg kommer meg ikke fort nok rundt der…

CIMG0992 CIMG0996

Vel hjemme slappet vi av og øvde litt på bli, i sitt og ligg. Det går greit egentlig, så lenge det ikke er for mange hinder for meg. Rett etter at vi sa oss ferdige med øvingen kom det besøk, til MEG! Og du og du for et besøk. To damer, en jente og en VALP! Han var jo skjønn da. Macho het han og han var tøff, men har enda mye å lære. Blant annet må han lære seg å gå ut på do… Selv om det blir spennende lukter av det han driver med. Ellers kan han utrolig mye til å være så liten. Sitter, ruller og leker.

CIMG0986 CIMG0999

Leker ja, han likte veldig godt pipe anden min. Han laget masse lyd. Til gjengjeld ødela jeg pipebenet hans. Hehe. Kan ikke huske at jeg var slik, men det blir påstått fra sikre kilder. Han sovnet midt på gulvet, tisset litt, spiste litt og lekte med meg. Hoppet på meg, bet på meg, løp etter meg, gikk over meg, generelt.. Men han var jo så søt, så han måtte få lov. Unntatt ved et par anledninger, da sa jeg i fra. Litt privatliv må en da ha krav på?

CIMG0989 CIMG1003

Da vi skulle ut for at Macho skulle på do, gikk det litt galt. Han rakk å tisse og bæsje inne, før vi kom oss ut. Tulling?! Men likevel gikk vi en lang og fin tur. Sporty liten gutt altså. Gikk løs da, for det er jo ikke så slitsomt som å gå i bånd, og flaks for meg, jeg fikk også gå løs. Macho har masse energi, til og med ute på tur forsøkte han å spise meg opp. Han klarte det ikke, for jeg er raskere enn han enda… Sjansen for at han blir stor og rask er tilstede, han er blanding mellom golden og boarder collie.. Ligner mest en langhåret liten versjon av Oliver, har til og med hvit haletupp! Akkurat som meg. Men Macho har litt større poter, de er jo nesten større en mine..

Nå skal jeg nyte resten av påsken!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *