Snø, snø og atter snø!

Snø er gøy! Endelig så kom den, jeg har ventet lenge nå. Hadde nesten helt glemt at den fantes og hvor gøy det er med snø. For min del ser jeg bare fordeler med denne snøen, det er kun en minus og det er at det henger seg fast i potene mine. Blir skikkelig kladder noen ganger. For å unngå det må hårene på labbene klippes, men det er jo så ekkelt..

En av de beste fordelene med snø er at jeg slipper å dusje! Jeg kan få gå rett inn etter tur. Det er supert! For å ligge våt på badet og vente på at noen åpner døren igjen, det er utrolig kjedelig. Nesten litt uverdig mener jeg.

Det jeg liker med snøen er mye. Det er gøy med puddersnø. Da kan jeg hoppe og løpe nesten som vanlig. Kramsnø er ikke så gøy og løpe i, men snøballer er veldig morsomt.

Noen ganger så kaster mamma og pappa godbiter ut i snøen, og det er morsomt! Da kan jeg hoppe uti, og så bare begynne å snuse. Noen ganger finner jeg de lett, mens andre ganger gir jeg nesten tapt.

Ellers er jeg lovet noe som heter skitur snart. Vet ikke helt hva det er, men siden det innebærer ordet tur, så har jeg tro på at det er bra. Når vi endelig har kommet oss ut, lover jeg å informere dere om hvordan det gikk.

Voff voff!

1 thought on “Snø, snø og atter snø!”

  1. Hei Neo.

    Mor har også snakket om skitur…??? Er veldig spendt på hva det er 😉
    Jeg er på jobb i helgen sammens med mor, så da blir det ikke. Men, god helg til deg og folka dine!

    Boff fra Chanel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *