Schæferen Figo

Så har det da skjedd. Jeg har blitt lurt. På torsdag fikk jeg beskjed om at vi skulle besøke Mari, Tuva og Figo. Jeg ble informert om at Figo var yngre enn meg, og antok at dette var lett match. Figo så jeg derfor for meg som en søt liten valp. Haha. Først og fremst ble jeg satt igjen i buret i bilen. Jeg trodde jo VI skulle besøke de, ikke bare mamma’n min. Etter litt tid skulle vi ut på tur, Mari og «lille» Figo og så vi. Det hadde vært en fordel om jeg ble forberedt på at Figo var en kjempe stor schæfer, før jeg hoppet ut av bilen. Og han var virkelig stor! Jeg er litt skeptisk til schæfere i utgangspunktet, han her var tredje eller fjerde jeg totalt sett møtte. Så litt forberedelse er vel ikke for mye forlangt?

Første schæferen jeg møtte tror jeg var min første jul, han var jeg så redd at jeg gjemte meg under sparken. For ærlig talt, selv om Eja lekte med han så bryr ikke det meg. Han var alt for gangster aktig etter min mening. Den andre schæferen er nabohunden her. Han heter Charlie, og er veldig stor, han og… Charm og Bonnie mener han er en ok kar, men jeg er ikke så sikker på det. Hver gang vi treffer han så forsøker jeg å gjemme meg, eller være opptatt med noe annet. Selvsagt hjelper det lite, da mine foreldre mener det er så koselig å snakke med Charlie og faren hans… Så kom da denne her Figo’n..

Det første han gjør er å ville hilse, ikke sånn rolig, men litt voldsomt! Jeg for min del setter meg tett inntil bilen og forsøkte egentlig å ignorere hele typen. Men han tok ikke hintet. Jeg liker ikke slike voldsomme store hunder.

Vi kom oss da ut på tur, jeg kunne godt tenkt meg en annen type tur men, ok tur er tur. Figo forsøkte virkelig å hilse på meg. Han ga seg ikke. Etter hvert slapp jeg å gå i bånd, det var ok for da kunne jeg gå litt bak de andre. Men ikke for alt i verden om jeg gikk forbi Figo! No way!

Siden jeg ble litt nysgjerrig på denne ivrige glade store hunden, passet jeg på å lukte i alle fotsporene hans. Dersom han la seg ned i snøen, passet jeg på å tisse der etter at han var gått.. hehe på den måten ble jeg litt sjef. Føler meg nemlig en anelse underlegen med tanke på størrelsen hans.

Totalt sett gikk turen veldig fint, det var utrolig deilig å få en tur i dagslys nesten midt i uka. Og nå i ettertid ser jeg at jeg kanskje var litt vel reservert.. Håper jeg ikke fornærmet han veldig, for det ville vært dumt i tilfelle vi skal treffe de igjen snart.

Jeg har blitt fortalt at han er veldig rolig inne, ligger pent i buret sitt… Boffer ikke når det ringer på, hvordan klarer han det tro? Og han stjeler vist ikke Tuva sine leker. Jaja… Har heldigvis bare mine egne leker hjemme jeg. På jobb må jeg jobbe hardt med meg selv for å la Anea sine leker ligge i fred, ikke like lett alltid, de er jo så spennende!

Så, unnskyld Figo, men jeg føler jeg ble feil informert, det får være min unnskyldning på at jeg var så redd deg.

1 thought on “Schæferen Figo”

  1. jeg synes du er skikkelig sjæf neo!! rå fett at du tissa der han låg!! 😉 viktig å ha den siste markeringa!! hi hi matmor ler av alle de artige kommentarene dine!! hun synes du er døds kul! 😉 skal legge oss vi nå neo! gleder meg til å finne senga mi! sov godt!! bjeff bjeff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *