HYGIENE

Jeg kan ikke fordra å dusje. Det er forferdelig, i alle fall litt. Ok, det er kanskje ikke så ille som andre ting, som kloklipping. Hvorfor må man det?

La meg fortelle om dusjingen først. Ofte når vi kommer inn fra tur, da bærer det rett på badet. Jeg har skjønt det nå, og går rett i dusjen før jeg får beskjed om det. Jeg ser det på dem, hva som skal skje. Istedenfor å stille meg opp innerst i kroken, står jeg slik plassert at jeg kan rømme i et ubevoktet øyeblikk. Har ikke gjort det enda, men jeg vet at fluktruten er der, og det hjelper. For å vise min misnøye, ikke at det ser ut til å hjelpe, tar jeg halen mellom beina. Forsøker å beskytte mine edlere deler med den.

IMG 1801
(Her har vi leid inn proffdusjer Frøydis)

Mitt råd til alle dere andre som lider samme skjebne er å godta at det skjer, da går det mye fortere. For å hindre å bli våt alle steder går det an å sitte i dusjen, i alle fall en periode, sittingen gjør at man ikke glir også. Så mamma sier det er helt greit, og litt fornuftig.

Etter dusjingen står tørkingen for tur. Det er ikke så ille. Eller det er jo kjedelig den tiden jeg må ligge alene på badet. Men når jeg kommer ut av badet, jeg får ikke sagt eller forklart min lykke! Altså, det er så fantastisk! For å forklare litt hva som skjer, det svartner helt for meg, jeg glemmer alt jeg har lært… Og det eneste jeg har lyst til er å løpe! For å vise min glede, løper jeg, og så hopper og rister jeg meg samtidig. Mamma blir hissig… Hun mener jeg setter lukt på alt. Hallo, min lukt er jo dusjet vekk, ikke sant?? Vel… Jeg løper i alle fall ut i gangen, inn på kontoret, opp i gjestesengen, ut i gangen, inn i stua, under bordet, opp i stolen og så hele runden en gang til. GØY!

CIMG0642

Stikk motsatt er å klippe klør. Jeg kan ikke fordra det. Dersom mamma eller pappa forsøker å gjøre det alene da vinner jeg, og vi må utsette det til de har tid begge to. Da må jeg ligge på ryggen, og jeg passer på å se andre veien. Så ser jeg ikke den skumle «saksen». De er skikkelig teite, de forsøker å bestikke meg med godbiter, men de lurer ikke meg, jeg spytter de ut. Vi blir ferdige etter hvert. Jeg kommer ikke til å overgi meg med det første, så er det sagt!

Siden jeg synes klo klipping er ille, er jeg litt hysterisk for vanlig sakser i nærheten av labbene mine også. Klart, jeg er ikke helt sikker på hva som er det som er så farlig med det, men skrekk er vel ikke alltid like rasjonelt?

Dersom noen av dere hundevennene mine har noen gode råd for å unngå dette så tar jeg i mot tips, eventuelt tips som mamma og pappa kan bruke for å få det til ikke å være så skummelt.

VOFF VOFF

2 thoughts on “HYGIENE”

  1. jeg kan heller ikke fordra å dusje,men jeg kan gjerne leke i sprederen eller bade ute om sommeren!! for det er kjeeeeeempe gøy!! men å dusje da gitt,skjønner godt at det svartner for deg når du ENDELIG får komme ut fra badet etter dusjing!! mamma sier at det lukter vondt av meg om dagen, så jeg må dusje snart jeg og… buhu!! jeg takker for tips om fluktrute,tro meg neo,den skal jeg benytte meg av! jeg dusjer nemlig ikke av egen fri vilje,der går grensa!! jeg blir helt tullete og spinner meg bortover det våte og glatte baderomsgulvet,men døra er som regel lukket så jeg kommer meg ikke ut, og da er rett tilbake til strålen!! du vet jo hvor artig det er!!
    voff tilbake…

  2. Er du utsatt for denne torturen du også? I går måtte jeg klippe klørene mine, og det er så uverdig. Jeg hadde endelig fått de lange og fine, hører da mamma maser på at hun ønsker seg det hele tiden. Klipper hun mine i sjalusi, tro? I tillegg skamklippet hun den ene forlabben min, og gjett hvem hun mener har skylden? Riktig… Min skyld som ligger så urolig.. Jaja… Snøen satte seg ikke riktig så mye fast i dag, så ikke så galt at det ikke er godt for noe da sjønner jeg.
    Voff voff!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *