Bamse, min nye venn?

Nå har jeg fått en ny slektning. Han er en golden retriever, ved navn Bamse og er litt yngre enn meg. Tror han er 1 år og 3 måneder.

bamse

Jeg synes han er kjempe heldig, for han har kommet til Marianne og Håkon. Og Håkon, han er kul! Da jeg var på besøk hos de etter jul, da ble jeg skikkelig kompis med han. Fikk lov til å hoppe opp i sofaen og vaske Håkon. Han hadde laget mat, og smakte veldig godt! Selv om han sa han hadde vasket seg, slik at jeg ikke trengte å gjøre det, men det kjentes ikke ut som om han hadde vasket seg.

Så alt i alt, jeg gleder meg til å treffe Bamse! Har hittil bare møtt golden jeg liker, så tror dette skal gå bra!

1 thought on “Bamse, min nye venn?”

  1. Hei Neo, det var koselig å bli omtalt på hjemmesida di.

    Gleder meg til å hilse på deg, selv om jeg til nå har vært litt skeptisk til de nye jeg har truffet ….Jeg skulle sendt en hilsen til deg for en stund siden, men det er så mye nytt å sette seg inn i i mitt nye hjem. Jeg trives som hadlending nå, selv om jeg egentlig er lænding da. Håper det ikke blir lenge til vi tar en Gjøvik-tur, så da må vi treffes. Nå skal vi snart ut å gå tur – selvom om det regner her idag. Vi ses!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *