TUR

Ut på tur aldri sur! Oki, jeg skjønner ikke helt hva de sier, men jeg skjønner hva som skal skje. Noen ganger reiser en av de uten meg, det er litt bittert. Andre ganger tror jeg vi skal ut å gå, men så skal vi kjøre bil isteden. Det gjør ikke noe, for buret mitt er så flott! Det er så deilig å ligge der i fred å ro, på den fine ullmatten min. Hopper med glede inn i bilen jeg!

Neo i bur i bilen

Men andre ganger, da skal vi ut på spasertur! Det er morsomt. Før vi går ut nå må jeg ha på refleksvest. Den er ikke sånn veldig morsom, men siden det betyr ut på tur, er jeg litt usikker på hvordan jeg skal oppføre meg. Skal jeg velge å gjemme meg for vesten, eller skal jeg bare forte meg å få det over? Stort sett så velger jeg en blanding, legger meg helt rolig enten ved sofaen eller på dørstokken. Og så setter de på vesten, og gleden kan slippes løs! Jeg løper litt rundt, virrer mellom verandadøren og utgangsdøren, for hvem vet hvilken dør vi skal gå ut? For å være på den sikre siden virrer jeg frem og tilbake og gjerne oppom gjestesengen en tur. Sånn for sikkerhetsskyld.

CIMG0736

Men unnskyld meg, hvor lang tid går det an å bruke på å ta på seg uteklær? Jeg skjønner det virkelig ikke. Jeg kan jo ligge en evighet ute i gangen eller trappen, før de i det hele tatt kommer etter. I tillegg har jeg hatt tid til å løpe litt inne først? Jammen er jeg glad jeg slipper det der med å finne noe å ha på meg.

Underveis på tur går jeg ofte løs. Det er gøy! Og noen ganger, dersom jeg ikke får gått løs, da løper pappa og jeg litt frem og tilbake. Det er morsomt det og, selv om han er litt treg. Hehe

Kort fortalt, tur er supert!

1 thought on “TUR”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *