Sykepleier

Forrige uke var deilig. Mamma var syk. Hun sov i sengen hele dagen, egentlig hele uka. Og jeg fikk fri i fra jobb, eller jeg ble omplassert, min nye jobb var å være mamma sin trøst og fotvarmer! En slags sykepleier. Det var egentlig en veldig deilig jobb. Rolig og behagelig.

CIMG0550

Likevel kunne det nok blitt litt kjedelig i lengden, for når pappa kom hjem var det utrolig deilig å komme seg ut. Ikke for det, mamma «luftet» meg hun. Hun påstår det kalles å lufte i det hun går opp og henter avisen og går ned igjen. Jeg måtte gå i bånd og, fordi hun mente jeg ikke kunne styre meg overfor damene, og hun orket ikke noe tull som hun kaller det… Men det er klart jeg klarer å styre meg! Egentlig en liten gentleman jeg, er bare ikke alle som skjønner seg på det der.

3 thoughts on “Sykepleier”

 1. Hei, hei Neo.

  Så morsomt at vi fant deg når vi googlet «Lill’charm-tollers»! Nå har vi tittet litt rundt på sidene dine, og det virker som du har det fint, mange gode venner og damer i nabolaget 😉 Mamma sier vi skal komme innom sidene igjen, og hvis det er i orden så legger hun inn en link fra min hjemmeside?

  Vi møtte deg jo på utstillingen i Kongsvinger, og mamma hadde sett deg i Vikingskipet, men hun kom litt sent og rakk ikke å snakke med dere før dere dro. Jeg fikk ikke være med, mamma trodde jeg kom til å få blå sløyfe og så streng som dommern viste seg og være er det vist ikke tvil om det! Men, jeg skal få være med på flere utstillinger senere. 🙂 Og hun sier at du ikke må miste motet for ALLE tollere får blå sløyfer innimellom, uken etter kan de få cert. Og uansett er vi jo BIF (best i familien) Ha det gøy og snakk med hundefolk og slektninger!

  Hilsen fra halvsøster Chanel, som synes det er kjempehyggelig å møte på slektninger!
  Ps! Mamma hilser også!

 2. Hei Chanel… 🙂

  Pappan min har fortalt meg litt om disse guugel-folka. Jeg regner med at de får en del godbiter, så flinke som de er.

  Jeg har nå sittet på fanget og lest om deg. Eller, jeg hoppet ned etter noen minutter, mens pappan min ble sittende i timesvis. Jeg fikk referat etterpå da og det var virkelig moro å høre om alt du driver med. Jeg lurer på om ikke jeg må få lurt med folka mine på noe slik sporgåing.

  Du må gjerne linke til siden min. Jeg har allerede lagt ut link til din side. (Det ser forresten ut som siden til Janco ikke virker og at du har en «http» for mye i linken til Remus.)

  Jeg håper vi møtes igjen snart.

  Hilsen,
  Neo
  BIF

 3. Heisann, heisann.

  Spor er morsomt, og så kan ha stor glede av det selv om man bare trener/eller gjør det en gang i blandt! Hvis man driver med blodspor/viltspor så må man selvfølgelig finne seg i å ha litt vilt-skanker og blod i fryseboksen 😉

  Jeg skal legge en link til siden din, neste gang jeg oppdaterer hjemmesiden. Jeg la inn en link i Bloggen min, men folk leser jo ikke så ofte på gamle blogg-sider. (Med unntatt av når man oppdager nye sider og vil «fordype» seg litt.) Jeg skal også rette på Remus sin ekstra http! Janco sin side ligger nede, men de mente de skulle få den opp å gå igjen.

  Vi får holde kontakten!

  Hilsen Chanel og Mor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *