LØPETID

Nå har det skjedd, jeg har blitt tenåring! Damer er kult! Skikkelig kult, og mamma og pappa, de er ut.

I løpet av adventstiden og julen begynte det. I januar toppet det seg, med 3 eller 4 nabodamer som «ropte» på meg. Argh.. Jeg forsøkte å finne de, men det er ikke lett.

En kveld slapp de meg endelig ut, etter at jeg hadde ligget på dørstokken og grått mine bitre tårer lenge. Jeg benyttet sjansen og fortet meg av gårde. Pappa kom bak.. Jeg ledet lenge. Kom meg inn i en hage, under et gjerde og JIPPI! I den hagen bor en dame! Siden hun ikke var ute så bæsjet jeg nesten på husveggen hennes, for å fortelle at jeg hadde vært der! Pappa ble så flau, han ringte på og snakket med mora til denne dama, så kom han inn i hagen plukket i pose og fortsatte jakten på meg. Jeg hørte jo at han ropte, men orket ikke bli med han akkurat da.

IMG 2056

Etter litt mer jakt fikk han tak i meg, æsj.. Jeg kom meg løs, men han fanget meg igjen og dro meg nesten hjem. Au AU! Der møtte vi mamma med bånd og hun tok meg med inn.. Kjedelig. Jeg ble litt flau da jeg skjønte at det kanskje var litt farlig å gå på tur slik alene, men jeg tror det var verdt det! Jeg kom veldig tett på hun dama… Bare dumt hun ikke var ute, for hvem vet hva som kunne ha skjedd?

Etter dette har mamma og pappa vært veldig ivrige med å øve på innkallingskommandoer, med godbit. Greit for meg egentlig det 😛 Nå har damene roet seg litt, og siden jeg får så mye godt når jeg kommer så velger jeg stort sett å komme, men kanskje ikke med en gang. Må alt skje med en gang egentlig da?

En annen ting jeg lurer på er hva pappa mener med at jeg blir kastrert om jeg ikke skjerper meg? Jeg vet ikke hva det betyr, men det høres ikke ut som noe veldig bra.. Så vi får se da, om jeg finner ut av det eller ikke.. Halvor sa det ikke var noe problem… Jeg er litt nervøs, og håper mamma vinner denne diskusjonen.

Godt nytt år fra damenes Neo

3 thoughts on “LØPETID”

 1. ble det ikke noe dame på deg neo?? du må løpe fra pappan din vettu! her jeg bor er det ikke så mange damer oppi at det gjør noe, men jeg blir veldig ivrig jeg også… de lukter jo så godt!!!mmmm…. 😉 jeg skal heldigvis aldri kastreres, det har mamma lovet meg!! bjeff bjeff!!

 2. Heisann Rex!

  Så snilt av deg å legge igjen en kommentar til meg. 🙂 Du får ta deg en tur hit til meg, her er det fult av damer! De er kanskje litt vanskelig å få tak i, men de er da her!

  Mamma’n min snakker heller ikke om kastrering høyt, men hun klarer ikke å love meg at det ikke skal skje… Håpløs dame…

  voff

 3. om du blir kastrert eller ikke, så er du like kul uansett neo!! jeg digger deg..! gleder meg til vi skal sjekke damer sammen 😉
  suuuuper voff

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *