Skogstur

Etter utrolig mange deilige og varme dager, i solen… Kom det en varm dag, men uten så masse sol. De dagene det har vært masse sol og godt og varmt har Neo variert med å ligge og sole seg, og å ligge inne på det kalde gulvet. Tilpassningsdyktig gutt altså. Det skal han ha.

Vel.. Vi bestemte oss for å gå en tur i skogen. Siden det var varmt, men ikke stekende sol, tenkte jeg at vi kunne gå en ganske lang tur. Utstyrt med det meste la vi i veg. Vi kom ikke så langt egentlig… Oppe i skogen, kunne Neo få lov til å gå litt løs. Rett etter at jeg slapp han ble jeg gående et stykke forrann, tror han fant noe spennende å lukte på. Siden jeg er veldig redd for slanger (les alle slags krypdyr) går jeg med blikket veldig nøye festet på bakken, slik at jeg er klar til å evakuere om noen slanger skal vise seg.

CIMG0087

Siden Neo gikk litt bak meg snudde jeg meg for å se om han kom, det gjorde han ikke. Kanskje like greit, for i skogkanten en 10 meter unna meg der står fru elg og hennes to søte barn. Hrmf… Som den uerfarne skogsvandrer jeg er, måtte jeg se to ganger, den hadde jo ikke horn, og da kan det kanskje være en hest? Men nei… Det var en elg.

For å avlede Neo løp jeg mot han, for det er så gøy at da følger han kjapt etter. Så fikk jeg han til å sitte, og vi tok på båndet igjen, og så gikk vi sammen tilbake til elgene og så litt på dem. Neo la ikke sånn veldig merke til de der elgene, for det var noen blomster i nærheten som luktet minst like godt. Sånn for sikkerhetsskyld snudde vi og gikk hjem. Det ble en mye kortere tur enn hva jeg hadde tenkt, men en mye mer begivenhetsrik tur da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *