Hyttetur på Hafjell

Midt i juli reiste vi en helg på hytta. Det var kjempekoselig. Vi var der ifra torsdag kveld til søndag kveld. Da måtte vi hjem for å se finalen i fotball VM.

CIMG0174 CIMG0175

På fredag gikk vi en ganske lang tur på fjellet. Vi kjørte til et badevann et stykke fra Pellestova. Derifra gikk vi opp på fjellet. Vi koste oss veldig. Det blåste litt, så det var ikke for varmt. Noen badeplasser for hund fant vi og. Har til og med film av at Neo plasker.

Rundt hytta går det noen sauer rett som det er. Neo er ikke skvetten av seg (vel…) og ville gjerne hilse litt på en av de. Det gikk overraskende bra. Tror faktisk de kysset.

CIMG0190

Lørdag skulle Kristian, Lene, Amanda og Preben til Hunderfossen. Da var vi så heldige at vi fikk besøk av Oliver imens de var der. Vi reiste opp til Ilsetra og parkerte der, og så gikk vi på tur i fjellet, igjen. Det var så koselig. Vi gikk til Hafjelltoppen og rundt om kring, og tilbake til Pellestova og så Ilsetra. Veldig fin tur. Oliver og Neo løp nok litt ekstra, og de fikk også badet, i et delikat myrvann.

CIMG0212 CIMG0199

CIMG0218 CIMG0240

Jada, ble litt mange bilder… Men alle er fine og det er jo frivillig å trykke på de. 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *