Ut på tur….

Neo elsker å gå tur og nå har vi funnet en «ny» vei å gå. I skogen, rett ovenfor der vi bor, kryr det av skogsveier og stier og derfor kan vi plutselig havne en plass vi aldri har vært før. (Det sier vel kanskje mest om hvor lite vi kom oss ut før vi fikk Neo. Har jo bodd her i fire år.)

Vi pleier å lure oss til å slippe Neo løs og da kan det være lurt å gå litt «off-pist». Sjansen for å møte noen blir mindre og Neo ELSKER å flakse rundt. Han går sjelden mer enn 10 meter foran eller bak oss uansett og kommer stort sett når vi roper på han…. hvis det bare ikke skjer noe som er mer spennende akkurat da.

IMAGE 009

Bildet er tatt med kameraet på mobilen. Yes… har ny mobil. 🙂

1 thought on “Ut på tur….”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *