17. mai

17. mai er en spennende dag!

16. mai var det dusjing og børsting. Må jo pynte seg til nasjonaldagen.
17. mai våknet vi til overskyet vær. Typisk. Men vi pyntet oss, med dress, bunad og sløyfe. Vi ble veldig fine, det synes vi i alle fall selv.

2006_17_mai.jpg

Dagen startet med barnetog. Det var masse folk og biler, så tok litt lang tid å komme seg til byen, men det gikk. Vi var så heldige at vi fikk låne Frøydis sin parkeringsplass, så da slapp vi bruke tid på å lete etter det i alle fall. Barnetoget så vi isammen med mange kjente. Det var ikke bare bare å være nybadet og pyntet hund, for alle andre var jo også så veldig pynta… Ingen som egentlig ville hilse, i alle fall ikke leke. Ikke veldig mange andre hunder ute heller.

Da barnetoget endelig kom var det veldig spennende. Det første korpset som gikk forbi oss brukte bare trommene sine, det var utrolig spennende! Skulle gjerne lekt litt med de… Så kom det masse mennesker som hastet forbi, det ble rett og slett litt kjedelig å se på. Toget gikk veldig fort, kanskje ikke så rart siden det øsregnet… Men det kom et korps til, og de spilte med mange instrumenter.. Det var litt skummelt for en hund, men likevel fryktelig spennende! Skulle gjerne undersøkt de litt nærmere.

Etter barnetoget gikk vi litt i byen, møtte igjen toget en gang men da var det bare kjedelig. Vi hadde tenkt oss innom Gjøvik gård en tur også, men det var det så mange andre som hadde tenkt og at vi droppet hele prosjektet.
Etter endt bytur slappet Neo av litt i bilen, før 2xgrilling stor for tur! Gøy!

Alt i alt er 17. mai en veldig koselig, slitsom og travel dag! Både for to og firbente!

2 thoughts on “17. mai”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *